Sul on vaja:
1 porru
2 sibulat
3-5 küünt küüslauku
võid praadimiseks
(1/2 kuivatatud cayenne) oli kodust võtta
tükeldatud tomatid konservis 800g(+400g)
tomatibüree 500g
2 spl tomatipasta
2 kanapuljongi kuubikut
1/2 pakki toorjuustu
vett
tobasco
jahvatatud cayenne pipar
suhkrut
soola
basiilikut
parmesani
Tee nii: prae porru, sibulad ja küüslaugud võis klaasjaks. Hauta veidi kaane all. Lisa tomatikonservid, büree, tomatipasta, vesi, puljongikuubikud ning kui on siis ka tsilli või cayenne. Muidugi võib lisada ka muid meelepäraseid tomatiseid komponente, või suvisel ajal enda aia küpsetest tomatitest teha kogu supp. Aja supp keema, kui supp on keema läinud, alanda kuumust ning lase supil podiseda umbes 15 minutit. Tõsta supp tulelt, jahuta. Saumiksriga blenderda nüüd supp ühtlaseks büreeks. Tõsta supp tagasi pliidile, aja keema, sel ajal lisades supile toorjuust ja maitseained. supp peab olema mõnusalt vürtsikas. NB. suhkrut käib siia suppi rohkem kui soola. Serveeri riivitud parmesaniga. Head isu!
No comments:
Post a Comment